Η Ακαδημία Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας θα πραγματοποιήσει τον δεύτερο προγραμματισμένο σεμιναριακό κύκλο των μαθημάτων.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η παρουσίαση των θεμελιωδών εννοιών και της μεθόδου της Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας ως ειδικού τρόπου σύλληψης και ερμηνείας των κοινωνικών και πολιτικών φαινομένων. Η φοίτηση προϋποθέτει την παρακολούθηση μαθημάτων κι την εκπόνηση ατομικών ή ομαδικών εργασιών.

Το διδακτικό έργο, καθώς και την επίβλεψη των εργασιών θα αναλάβουν οι:
Γιώργος Κοντογιώργης, εισηγητής της Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Παναγιώτης Ήφαιστος, Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών, του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά
Διονύσης Τσιριγώτης, Επίκουρος Καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Σωτήρης Αμάραντος, Διδάκτορας Πολιτικής Φιλοσοφίας, Κοινωνιολόγος

10 Απαντήσεις στο “Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Ακαδημίας Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας”

    1. Καλησπέρα σας, για τον β’ κύκλο σεμιναρίων οι θέσεις έχουν κλείσει. Από Φεβρουάριο, όμως, θα υπάρξει νέος κύκλος. Εάν ενδιαφέρεστε θα σας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι όταν θα ξεκινήσει.

  1. Καλημέρα! Με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω το επόμενο σεμινάριο που θα οργανώσετε. Κατοικώ, όμως στην Κέρκυρα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν είναι δυνατή η παρακολούθηση εξ αποστάσεως ή αλλιώς για την απαιτούμενη διάρκεια παραμονής στην Αθήνα.

    1. Φυσικά, σας σημειώσαμε και θα σας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι μέσω mail όταν πραγματοποιηθεί.
      Θα μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω διαδικτύου, μην σας ανησυχεί αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *